Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

   
                        Κύκλοι Επαφής με τα 5 στοιχεία         
                            Άνοιξη στην Κινέζικη Ιατρική
                              Ήπαρ χοληδόχος κύστη
                                    Στοιχείο Ξύλο


Να έχεις την ενέργεια του Bamboo! Επίτρεψε στο άνεμο να σε λυγίσει μέχρι κάτω και μετά ξαναγύρισε στην θέση σου! Μην αντιστέκεσαι ... θα σπάσεις... και όλα θα χαθούν... Γίνε ευέλικτος σαν το Bamboo ...


Η άνοιξη είναι η εποχή του στοιχείου του ξύλου.

Το Στοιχείο ξύλο είναι μια εποχή εκρηκτικής ανάπτυξης.

Χρησιμοποιούμε την ίδια ενέργεια που ο σπόρος χρησιμοποίησε για να φυτρώσει μέσα από τα βάθη της ψυχής μας, προς τον ήλιο. Χρησιμοποιούμε αυτή την ίδια ενέργεια για να  κινηθούμε προς τους στόχους μας προς τα όνειρά μας.
Η ενέργεια του στοιχείου ξύλου, είναι μια ισχυρή ενέργεια, η οποία κινείται προς τα πάνω και έξω , όπως τα κλαδιά ενός δέντρου.

Η άνοιξη είναι η κατάλληλη εποχή για να δώσουμε στον εαυτό μας επιπλέον χώρο για να επεκταθεί, να αναπτύξει τις ιδέες του.


Η ενέργεια του ξύλου υπάρχει μέσα σε όλους μας. Σε άλλους λιγότερο, σε άλλους περισσότερο.

Ιδιαίτερα αν η ιδιοσυγκρασία σου έχει περισσότερα στοιχεία από το στοιχείο ξύλο, νιώθεις πως μπορείς να κατακτήσεις ολόκληρο το σύμπαν. Δημιουργείς πλάνα, καταστρώνεις μοναδικά σχέδια.

Το στοιχείο ξύλο είναι γεμάτο καλοσύνη!

Προσφέρει τη σκιά των φύλλων του σε όποιον ταξιδιώτη τα έχει ανάγκη!

Το στοιχείο ξύλο ελίσσεται, βλέπει μακριά! Αντιμετωπίζει τα εμπόδια σαν υπέροχες προκλήσεις! Ενθουσιάζεται ανακαλύπτοντας καινούργιους τρόπους προκειμένου να υλοποιήσει αυτό που επιθυμεί. Μετατρέπει το πείσμα του, το θυμό του σε εξαιρετική δημιουργία και απολαμβάνει το αποτέλεσμά.






Πρόσεξε όμως! Αν η ενέργεια του στοιχείου ξύλου μέσα σου είναι σε υπερβολή, τότε γίνεσαι άκαμπτος. Αλίμονο σε όποιον μπει ανάμεσα σε εσένα και το όραμά σου. Ο θυμός σου γίνεται σαρωτικός! Νιώθεις πως δεν έχεις άλλη επιλογή! Ο αντίπαλος πρέπει να εξοντωθεί, ή να ενσωματωθεί στο πλάνο σου, θέλει δε θέλει.




Αν πάλι η ενέργεια του ξύλου σου είναι μειωμένη νιώθεις εγκλωβισμένος, ανήσυχος, απογοητευμένος. Χωρίς όραμα, νιώθεις χαμένος.



Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, την άνοιξη επιδίωξε να πας μια βόλτα στη φύση. Άσε το πράσινο χρώμα να γεμίσει κάθε κύτταρο σου. Ανέβα ψηλά και κοίτα μακριά. Οραματίσου, υλοποίησε τα όνειρά σου. Τόλμησε. Δημιούργησε.

Αποτοξίνωσε το σώμα σου, φάε ελαφρά. Δημιούργησε χώρο για νέες ενέργειες, νέες εμπειρίες.

Για να βοηθήσεις στη δημιουργία του οράματος σου,ιδιαίτερα αν νιώθεις πως όλα έχουν χαθεί, πίεσε το σημεία Liv14. Το όνομά του σημείου είναι " cycle gate " Πύλη εποχής, πύλη ελπίδας! 


Και αν θέλεις να δεις καθαρά τη " μεγάλη εικόνα" κοίτα από τη ξυλοσκουληκότρυπα (woodworm canal) πίεσε το LIV 5.





Και αν θέλεις κι άλλα, δες παρακάτω, σημεία που μας δίνει  ο κ. Φωτόπουλος για να βοηθήσουμε το σώμα μας να αντιμετωπίσει μερικές ακόμα δυσλειτουργίες που οφείλονται στο στοιχείο ξύλο.





 Μη ξεχάσεις  να ελέγξεις  τη γλώσσα σου!


ναι ναι εκεί στο πλάι είναι τα σημεία του ήπατος και της χολής!

και το σφυγμό ...


επιπλέον ρίξε μια ματιά 

στην υλοποίηση ονείρων, στο Street Therapy Αυτοβοήθεια 
http://toxromatoufotos.blogspot.gr/2017/05/blog-post.html#more

και επιτέλους ... κοιμήσου στην ώρα σου ... για να αποφύγεις τους "θυμούς" και να βοηθήσεις στην αποτοξίνωση του οργανισμού σου ...

Ονειρέψου, όνειρα γλυκά ... και κάνε τα πραγματικότητα. Γίνε ο δημιουργός της ζωής σου.


                                                                    
                                                            




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου