Παρασκευή 10 Απριλίου 2020




Το νέο DNA - τι σημαίνει αυτό για εμάς;

                                       του Agni Eickermann

Dna Φωτογραφίες Αρχείου, Royalty Free Dna Εικόνες | Depositphotos®
                                                          Photo:https://gr.depositphotos.com/

Τι πρόκειται να συμβεί; Πώς λειτουργεί αυτό; 

Μια χρυσή μήτρα έχει έρθει στη Γη από τον ουρανό. Περιελίσσεται γύρω από το ανθρώπινο DNA μας σαν μια χρυσή κάψουλα. Το παλιό μας DNA κινείται με τη δική του δυναμική σε αυτό το χώρο δημιουργίας. Αυτός ο νέος χώρος σχηματισμού εμπερικλείει το παλιό DNA και του δίνει κατεύθυνση. Τα όρια που ορίζει αυτός ο νέος φάκελος DNA, χρησιμοποιούνται για την αλλαγή του παλαιού DNA.

Γιατί τώρα; Υπάρχει κάποια σχέση με την πανδημία Corvid 19; 

Μια αλλαγή DNA διαρκεί περίπου 10.000 χρόνια αν μεταβληθεί στον δικό της ρυθμό.
Με την εισαγωγή ιών στο DNA, η αλλαγή είναι ταχύτερη. Δεδομένου ότι θέλουμε να φτάσουμε με την ανθρώπινη μας υπόσταση στη χρυσή εποχή, δεν θέλουμε να περιμένουμε δέκα χιλιάδες χρόνια για να μεταμορφωθεί ο άνθρωπος.
Η μόλυνση του πληθυσμού της γης με έναν νέο ιό θα ήταν μια πιθανή εναλλακτική λύση στην περίοδο αναμονής. Αυτό δεν φαινόταν ο σωστός τρόπος στον ουρανό.
Λόγω της “παραμονής στο σπίτι”, που βιώνουμε σε όλο τον κόσμο, έχει ανοίξει μια πόρτα έτσι ώστε ο ιός να μην χρειάζεται πλέον. Το "σταμάτημα" του κόσμου, όπως το γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, μας βοηθά να κάνουμε ουσιαστικά βήματα στις γνώσεις μας για τη ζωή.

Ένα μάντρα παρέχεται ως “αποδεσμευτής ιού” για την πρόληψη της παγκόσμιας μόλυνσης.
Το μάντρα είναι PASHANDRUP και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διαλογισμός όλη την ημέρα. ( Πασάντρουπ) 

Προφέρεται έτσι (κάνε κλικ εδώ shorturl.at/dlRZ7). 

Κάνει δύο πράγματα: λέει στον ιό ότι η ανάπτυξή μας δεν χρειάζεται πλέον την υποστήριξή του και μας λέει ότι πρέπει να εστιάσουμε γρήγορα στην ενσωμάτωση του νέου DNA.

Η δόνηση φωτός του μάντρα απορροφάται από τη συνείδηση του ιού και μεταδίδεται σε επίπεδο ιού. Το ενδιαφέρον του ιού για το σώμα του επισκέπτη σταματά.
Εάν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον διαλογισμό, οι κραδασμοί του φωτός θα επεκταθούν σε εκείνους που έχουν ήδη μολυνθεί, ώστε ο ιός να μπορεί να συμμετάσχει.

Ποιο είναι το βήμα μάθησης για εμάς;

Το βήμα μάθησης συμβαίνει στο σώμα μας και σε όλα τα ενεργειακά σώματα.
Μόλις έρθετε σε επαφή με τις νέες πληροφορίες του DNA, είτε αυτό το Σαββατοκύριακο είτε τις επόμενες εβδομάδες, αν είστε σε επαφή με κάποιον που έχει συνδεθεί με αυτό ήδη, τα τσάκρα σας θα αρχίσουν να αναδομούν το βήμα μάθησης σε αυτή τη νέα κατάσταση της ανθρωπότητας. Η κίνηση στα τσάκρα σας σταματά σταδιακά στην ταχύτητα με την οποία εφαρμόζεται το νέο DNA.

Η διαδικασία είναι ταχύτερη για όσους έχουν ήδη μάθει να αναπτύσσουν μια συνειδητότητα στα τσάκρα, είτε μέσω του Path Into Light είτε άλλων εκπαιδεύσεων για την ψυχή.

Τα τσάκρα φέρουν τις δικές μας δημιουργικές ενέργειες και έτσι υποστηρίζουν το άλμα DNA με την επανευθυγράμμισή τους.

Για την υποστήριξη των τσάκρα στο μάθημα άλματος, καθώς και για την επανευθυγράμμιση, έχω αναθέσει την παραγωγή του "Plus DNA" στο Leela Labs και τα πρώτα χιλιάδες θα είναι διαθέσιμα γύρω στα μέσα Μαΐου.

Τώρα μπορείτε να τα παραγγείλετε εδώ:
https://agnieickermann.com/product/power-capsule-plus-dna
https://agnieickermann.com/product/dna- %e5%8d%87%e7%b4%9a%e5%8a%9b%e9%87%8f%e8%86%a0%e5%9b%8a-leela-labs%e5%87%ba%e5%93%81?lang=zh-hant

Το άλμα στη μάθηση συμβαίνει φυσικά σε επίπεδο DNA, ταυτόχρονα ξυπνά η συνειδησιακή μας συνείδηση, πράγμα που προκαλεί ένα βήμα μάθησης σε όλα τα άλλα επίπεδα. Γνωρίζουμε εκ νέου τον εαυτό μας συναισθηματικά, διότι αναγνωρίζουμε τους εαυτούς μας ως δημιουργούς των συναισθηματικών μας κόσμων.

Τα βιωμένα τραύματα από το παρελθόν μας, τα οποία προηγουμένως αναγνωρίσαμε ως προκαλούμενα από άλλους, αναγνωρίζονται ως αυτο-προκαλούμενα.
Το προηγουμένως σχεδόν παραλυμένο συναισθηματικό σώμα μας λαμβάνει την ελευθερία που προέρχεται από την εγκατάλειψη της ετερονομίας.

Στην αρχή ίσως φαίνεται να είναι μια αντίφαση σε εμάς, διότι έχουμε βιώσει τη συμπύκνωση του συναισθηματικού σώματος μέσω του τραύματος, ως ένα χρήσιμο όριο για να μην υποφέρουμε και πάλι το τραύμα. Στη νέα μορφή, η συμπύκνωση του συναισθηματικού σώματος χρησιμεύει τώρα ως προστασία, από τις ενέργειες που δεν ανήκουν σε εμάς.

Η συμπύκνωση της φωτεινής μορφής μας δημιουργεί ταυτόχρονα μια νέα διαπερατότητα, η οποία επιτρέπει τη δημιουργία δημιουργικών παλμών μέσω του
απελευθερωμένου συναισθηματικού σώματος. Αυτό θα κάνει τους θεραπευτικές παλμούς να φτάσουν στο σώμα μας. Τα βήματα μάθησης στη συνείδησή μας μπορούν να μετατραπούν σε ταχείες θεραπευτικές παρορμήσεις στο επίπεδο του σώματος.

Πώς αυτό επηρεάζει το αιτιατό μας σώμα;

Το τώρα απελευθερωμένο συναισθηματικό σώμα έχει λιγότερα όρια στο αιτιατό μας σώμα, το οποίο περιέχει το δημιουργικό έργο της ενσάρκωσης μας.

Μέχρι τώρα, το τραυματισμένο μας συναισθηματικό σώμα εμπόδισε την ελεύθερη ροή των δημιουργικών μας παρορμήσεων. Τα επίπεδα τραυμάτων μας έχουν πάρει την ηγεσία, που πρωταρχικά ανήκουν στη δημιουργία μας. 

Πρέπει να θεραπευτούμε πρώτα, πριν μπορέσουμε να ξυπνήσουμε στο θεϊκό μας δυναμικό - αυτό ήταν το σύνθημά μας μέχρι σήμερα. Έχουμε ακολουθήσει αυτό το μήνυμα τόσο υπάκουα, ώστε δεν καταφέραμε να κατανοήσουμε και να εκπληρώσουμε τη δική μας δημιουργική εντολή για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας.

Καθώς κερδίζουμε συναισθηματική ελευθερία, μπορούμε να αναγνωρίσουμε και να ζήσουμε το καθήκον μας ως προς τη δημιουργία.

Πώς αυτό επηρεάζει το υπερ-αιτιατό μας σώμα;

Το υπεραιτιατό μας σώμα συνδέεται με τον ουρανό μας και με τις πλευρές της προέλευσής μας που δεν ενσαρκώνονται μαζί με μας.

Η απελευθέρωση του δημιουργικής μας αποστολής από το αιτιατό μας σώμα στην καθημερινότητά μας καταλήγει στη συμφόρηση του αιτιατού μας σώματος. Οι ελεύθεροι χώροι προσελκύουν την εισροή της ουράνιας, Θείας γνώσης, η οποία επιταχύνει και επαναφέρει τη μεταφόρτωση της γνώσης της δημιουργίας, η οποία είναι απαραίτητη για τη δημιουργία του νέου μας κόσμου.

Σχετικά με το χρονοδιάγραμμα

Το Σάββατο στις 10:00 π.μ. Mountain Time (Santa Fe) (Παρασκευή 7μμ Ελλάδος) απελευθερώνω τις πληροφορίες του DNA στην γήινη συνείδηση.

Στη συνέχεια θα επεκταθεί μέχρι την εκδήλωση της Κυριακής 12 Απριλίου 5πμ ώρα Ελλάδος, για να μπορέσουμε να την αποκτήσουμε από οπουδήποτε.

Την Κυριακή συνδέεται μαζί σας και στη συνέχεια με όλους όσους συναντάτε και πάλι με όλους όσους εκείνοι συναντούν κ.λπ.

Πρέπει να έχει φτάσει σε όλους σε περίπου τέσσερις μήνες.
Η αφύπνιση στο νέο ανθρώπινο ον αρχίζει ήδη από την επαφή με την πληροφορία του DNA, η οποία είναι πλήρης από μόνη της. Ο χρόνος υλοποίησης διαφέρει για τον
καθένα. 

Είστε πιθανώς ο αιχμή του δόρατος, που μπορεί να αποκτήσει πολύ γρήγορα πρόσβαση στα νέα επίπεδα και στη συνέχεια να υποστηρίξει τους άλλους για να το πράξουν ... αυτό θα μας δώσει πολλά να κάνουμε - θα είμαστε σε θέση να κάνουμε αυτό που ήρθαμε.

Ένα μεγάλο βήμα που θα πάρουμε μαζί - και μια ευκαιρία να βιώσουμε θεραπεία και να δώσουμε καθοδήγηση.

OM NAMAH SHIVAY
Ευλογημένο Πάσχα, Agni

Μετάφραση στα Ελληνικά Κορτέσσα Τσιφοδήμου / Τιλάσα Διγενή


Υ Π Ε Ν Θ Υ Μ Ι Σ Η !


Αυτή την Κυριακή στις 5:00 το πρωί live θεραπεία με τον Agni Eickermann για όλους!

 Η ώρα για να αλλάξουμε έφτασε.
 Αξίζει να ξυπνήσεις λίγο νωρίς και να κάνεις αυτό το όμορφο δώρο στον εαυτό σου. 
Αυτό το δώρο που η ψυχή σου περίμενε για πολλά πολλά χρόνια!

 Όλοι οι θεραπευτές στην παράδοση του Άγκνι στηρίζουμε αυτή την αλλαγή και βοηθάμε.

 Εσύ χρειάζεται απλά να ξυπνήσεις  νωρίς μια μέρα και να συνδεθείς στην σελίδα στο facebook του Agni https://www.facebook.com/agniji



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου