Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Βιογραφικό

Βιογραφικό 


                                                       

                      Μαρία Shima Rama Μπούσμπουλα


Γεννήθηκα στους Παξούς της Κέρκυρας το 1971 και μεγάλωσα στην Αθήνα.

Το 1990 φοίτησα σε σχολή Φυσικοθεραπείας. Παράλληλα και για σύνολο 12 ετών,
εργάστηκα σε διαγνωστικά εργαστήρια.

Η καθημερινή μου επαφή με τους ανθρώπους που χρειάζονταν ιατρική βοήθεια με έφερε ακόμα πιο κοντά στην ανάγκη μου να μελετήσω μια περισσότερο ολιστική θέαση της θεραπείας.


Τα θέματα που εμφανίστηκαν ξαφνικά, ως προς την δική μου υγεία, επιτάχυναν την αναζήτηση. Προσπαθώντας να βρω απαντήσεις, ασχολήθηκα ιδιαίτερα με τη μελέτη των ολιστικών θεραπειών.

Καθοδηγούμενη συνεχώς από εσωτερικά οράματα, οδηγήθηκα στη μελέτη της τέχνης της Ρεφλεξολογίας. Ουράνια αποτυπώματα πελμάτων, μου έδειξαν στη συνέχεια, ανθρώπινα ολογράμματα, στα οποία ήταν τοποθετημένες ενεργειακές βελόνες. Η κατεύθυνση προς την εσωτερική αλχημεία με βάση την Παραδοσιακή Κινέζικη ιατρική και φιλοσοφία είχε φωτιστεί με ένα υπέροχο μαγευτικό φως. Η Ιπποκρατική Ιατρική συνδέθηκε και συμπλήρωσε τις αρχαίες θεραπευτικές τέχνες με την ιστορία του τόπου μου.

Ποτάμια ενέργειας που κατεβαίνουν από το σύμπαν και άνθρωποι ενεργοί δίαυλοι ενέργειας που γειώνουν και υλοποιούν τα πλάνα του ουρανού στη γη, αποτελούν συνεχόμενες εικόνες που με συνδέουν όλο και περισσότερο με την κοσμική αλήθεια.

Διατροφή, συναισθήματα, επιλογές, εμπειρίες, πεποιθήσεις αλληλεπιδρούν ανά διαστήματα με τη ροή των  καναλιών ενέργειας, προκαλώντας θεραπευτικές κρίσεις, οι οποίες έχουν σαν στόχο την ενθύμηση της αιωνιότητας της ψυχής.

Παρατηρώντας τον άνθρωπο, σε σχέση με την καταγωγή του, τα βιώματα του, τα συναισθήματα του, τον τόπο που κατοικεί, τον τρόπο που εργάζεται, την οικογένεια που δημιουργεί και γενικά σε σχέση με το Όλον, βρέθηκα μπροστά σε μια νέα οπτική αντίληψης, της υπέροχης σοφίας του σύμπαντος.

Εξαιρετικές σχολές, συντονισμένοι θεραπευτές, συνόδευαν τις επιλογές μου, φροντίζοντας με αγάπη να φωτίζουν τη διαδρομή μου.

Ολοκλήρωσα τα μαθήματα που συνοδεύουν το δίπλωμα της Ρεφλεξολογίας και του Βελονισμού (2008 - 2012) στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής (Βασική Θεωρία της Παραδοσιακής Κινέζικης και Ιπποκρατικής Ιατρικής, Διάγνωση και Διατροφή, Μεταπτυχιακό Βελονισμού, Μεσημβρινοί του Ιπποκράτη). Συνεχίζω ακόμα τις σπουδές μου, με στόχο την βαθιά εσωτερική μελέτη των θεραπευτικών τεχνών και της φιλοσοφίας που τις υποστηρίζουν.

Ευρισκόμενη σε μια διαρκή αναζήτηση, οδηγήθηκα στην παράδοση του Agni Eickermann και ολοκλήρωσα το γεμάτο αγάπη σεμινάριο του, Δρόμο προς το Φως, καθώς και την εκπαίδευση μου ως σύμβουλου Alpha Chi & ενεργειακού Feng-shui (Feng- shui χώρων και σώματος).

Αποκτώντας πρόσβαση στο 8ο τσάκρα μέσα από την εκπαίδευση μου, είμαι σε θέση να αντιληφθώ καθαρότερα τη ζωή σαν ένα πνευματικό ταξίδι, μεταμφιεσμένο σε φυσική εμπειρία και να ακολουθήσω πιο εύκολα τις παροτρύνσεις της ψυχής, ως προς την εκπλήρωση του Ιερού Συμβολαίου που φέρει μαζί της σε κάθε ενσάρκωση.

Μέσα από την παράδοση του Agni Eickermann , έλαβα το πνευματικό μου όνομα Shima Rama το οποίο συντονίζεται με την ενέργεια του ¨Αγγέλου της Ελευθερίας¨, της εξισορρόπησης της θηλυκής και της αρσενικής ενέργειας και την ελευθερία της ψυχής από κάθε διπολική εστίαση με στόχο την ολότητα της ύπαρξης.

Τα πνευματικά ονόματα, σύμφωνα με την παραπάνω  παράδοση, έχουν διαμορφωθεί στη διάρκεια πολλών ενσαρκώσεων εργασίας. Γεννιούνται από την ποιότητα του φωτός που εκδηλώνει το συγκεκριμένο άτομο κάθε φορά στη γη και το επεκτείνει πάλι προς τον ουρανό. Τα ονόματα στη διάρκεια των χιλιετών της ζωής, μεταμορφώνονται από πνευματικά ονόματα σε κοσμικά ονόματα. Είναι διακρίσεις για όντα που αφοσιώνονται στον εσωτερικό δρόμο. Στρέφονται προς τον πυρήνα της ύπαρξης τους, και δέχονται αυτό το όνομα, αυτόν τον πυρήνα, που περιγράφει ποιες ιδιότητες φέρνουν σε αυτήν τη ζωή, ποια εργασία θέλουν να αναλάβουν.

Οι ¨Alpha Chi Consultants -Σύμβουλοι Αρχέγονου Φωτός¨ είναι εκπαιδευμένοι ενεργειακοί θεραπευτές - σύμβουλοι ανθρώπων και Γης και αποτελούν μέρος της παγκόσμιας παράδοσης του Agni Eickermann.

Σαν πιστοποιημένη σύμβουλος Alpha Chi είμαι  εκπαιδευμένη στο  να εντοπίζω και να συντονίζω ως προς την ελεύθερη  ροή της ενέργειας στο σώμα και στον χώρο.
Κύριος στόχος μου, είναι ο ενδιαφερόμενος, να είναι σε θέση να  ισορροπεί μεταξύ της επαγγελματικής και προσωπικής του ζωής και να βιώνει περισσότερη χαρά και ευτυχία στην καθημερινότητα του.

Η μελέτη και η επαφή με το βασίλειο των ορυκτών( κρύσταλλοι ), το βασίλειο των φυτών, το βασίλειο των ζώων και τον πνευματικό κόσμο (άγγελοι, ντέβα, πνευματικοί οδηγοί κλπ.) είναι μέρος της εκπαίδευσης του συμβούλου.

Η ολιστική προσέγγιση των συμβούλων Alpha Chi δεν ανταγωνίζεται ούτε αμφισβητεί τη αξία της σύγχρονης επιστημονικής ιατρικής, αντιθέτως συμβάλλει και ενισχύει θετικά κάθε της μορφή εμπράκτως.

H σπουδή της τεχνικής Theta Healing της Vianna Stibal με σύνδεσε ακόμα περισσότερο με τον υποσυνείδητο νου και τη δυνατότητα να οδηγώ την ψυχή που επιθυμεί, στην αλλαγή πεποιθήσεων, προτύπων, σκέψεων, τοξικών συναισθημάτων και άλλων ασυνείδητων περιορισμών, μεταμορφώνοντας την ύπαρξη, σε αγάπη φως και δημιουργία.
Τheta Healing Basic DNA, Advanced Theta Healing, Τheta Healing Dig Deeper practitioner.

Η μελέτη  της τεχνικής  Αccess Consciousness , η εφαρμογή των Access Consciousness Bars®( practitioner and  facilitator) , του Access Energetic Facelift®, καθώς και των ιδιαίτερων τεχνικών του Foundation Class Access Consciousness® του  Gary Douglas διεύρυνε ακόμα περισσότερο τη συνειδητότητα μου. Τα πάντα στη ζωή είναι απλά επιλογές, τις οποίες μπορούμε εύκολα και απλά να τις αλλάξουμε αν αυτή είναι η επιθυμία μας ενθυμούμενοι την απεραντοσύνη της ύπαρξης μας.

Αυτοάνοσα νοσήματα,  διαταραχές στο σώμα, δυσκολίες συνύπαρξης σε χώρους, δυσκολίες συνύπαρξης με συγκεκριμένους ανθρώπους, επαγγελματικοί προβληματισμοί, οικογενειακά ζητήματα, προσωπικές αναζητήσεις, είναι απλά μερικά από τα σημάδια που βάζει η δική σου ψυχή για να μπορέσεις να οδηγηθείς στον δρόμο της επιλογής της καρδιάς σου.

Διδάσκω Ρεφλεξολογία στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και  Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής και συνεχίζω να διδάσκομαι, με στόχο την εσωτερική μελέτη ακόμα περισσότερων θεραπευτικών τεχνών και της φιλοσοφίας που τις υποστηρίζουν.

Παρακολουθώ Διαλέξεις Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου με έδρα την Μυτιλήνη, είμαι σύζυγος και μητέρα δύο αγοριών 19 και 18 χρόνων σήμερα.

Η προσωπική ανάπτυξη, σε σχέση και παράλληλα με την οικογενειακή θαλπωρή, είναι ένας από τους τομείς που απολαμβάνω ιδιαίτερα.


Ολιστικές τεχνικές από όλα τα μέρη του Kosmou
Τεχνικές αυτοβελτίωσης
Ενεργειακές τεχνικές
Συμβουλευτική
Ατομικές Ομαδικές Συνεδρίες
Σεμινάρια


Ρεφλεξολογία : Πόδι, χέρι, πρόσωπο, αυτί

Ρεφλεξολογία με βάση την Κινέζικη Φιλοσοφία

Ενεργειακή Ρεφλεξολογία

Ρεφλεξολογία για ιδιαίτερες ομάδες ( εγκυμοσύνη,  παιδιά , έφηβοι, ιδιαίτερες παθήσεις) 

Μάλαξη

Ηλεκτροβελονισμός

Ολιστική γυμναστική με στόχο την αποκατάσταση της ροής της ενέργειας

Αρχαία Ελληνική και Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και Φιλοσοφία

Πιεσοθεραπεία -  Βελονισμός

Μεσημβρινοί του Ιπποκράτη

Βεντούζες Σιλικόνης για το πρόσωπο και το σώμα
Βεντούζες με φωτιά

Gua Sha (γκουά σα) - θεραπευτική απόξεση (Gua Sha από νεφρίτη και άλλους κρυστάλλους, ή κέρατο βουβαλιού ή από ορυκτό οψιδιανό – ηφαιστειογενές πέτρωμα ή από πορσελάνη.

Ρόλερ νεφρίτη και άλλων κρυστάλλων

7-STAR NEEDLE

Μόξα : καύση του φυτού Αρτεμίσια (σπογγώδες βότανο) σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος .

Korean Hand Therapy

Κορεάτικο Μασάζ Προσώπου Τεχνική Kyuangrak

Τεχνικές του Su Jok

Ηot stones

Ταϊλανδέζικο  μασάζ

Θιβετιανή μάλαξη

Pranic healing

Theta Healing Basic DNA, Advanced Theta Healing, Theta Healing Dig Deeper practitioner

Access Consciousness Bars®( practitioner and  facilitator) ,  Access Energetic Facelift®,  Foundation Class Access Consciousness®

Aνθοϊάματα του Μπαχ

Κρυσταλοθραπεία σώματος και χώρων 

Διατροφή με βάση την Ιπποκρατική και την κινέζικη φιλοσοφία
Διατροφή και ομάδα αίματος
Ολιστική διατροφή

Κινέζικα και Ελληνικά βότανα - βάμματα 

Εσωτερική Αλχημεία : Ενεργειακή θέαση των λειτουργιών των εσωτερικών οργάνων του σώματος . Σύνδεση των 5 στοιχείων της Παραδοσιακής Κινέζικης Φιλοσοφίας και των 4 στοιχείων της Ιπποκρατικής φιλοσοφίας με την ολότητα της ύπαρξης.

Ενεργειακές τεχνικές εσωτερικής ανάπτυξης

Ενεργειακό Feng Shui σώματος

 Μaster ενεργειακό Feng Shui Alpha Chi  (ACC) χώρων

Συμβουλευτική προσωπικής & επαγγελματικής ανάπτυξης

Θεραπευτικές κάρτες Akasha Chakra Essences.


                                           Μαρία Shima Rama Μπούσμπουλα 
Σύμβουλος Ευζωίας με ολιστική προσέγγιση
Shima Rama's Kosmos 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου