Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Το μήνυμα της ημέρας 

Ενεργοποίησε το κοσμικό αυγό προστασίας σου  

Συνεργάσου με  τον εσωτερικό σου θεραπευτή

Ανάλαβε την ευθύνη σου 

Γίνε το παράδειγμα για αυτούς που σε παρακολουθούν 


Ενίσχυσε την ενέργεια σου, δημιούργησε το κοσμικό σου αυγό μέσα στο οποίο θα είσαι προστατευμένη ψυχή.

Βάλε την γλώσσα σου στον ουρανίσκο και ένωσε τα παράδοξα κανάλια των μεσημβρινών Du Mai και Ren Μai, μέσα στα οποία ρέει η κοσμική ενέργεια σε όλη σου την ύπαρξη. 

Η yang ενέργεια του ουρανού, η αρσενική ενέργεια, κυλάει σε ένα θεμελιώδες επίπεδο ενεργειακής λειτουργίας, στο κανάλι του διακεκριμένου μεσημβρινού
 Du Mai.Ένας από τους στόχους του Du Mai, είναι να μπορεί ο άνθρωπος να κρατάει το κεφάλι και το σώμα του όρθιο, μια που ο διακεκριμένος αυτός μεσημβρινός ξεκινάει από το κάτω μέρος της λεκάνης του σώματος, ανεβαίνει μέσα στη σπονδυλική στήλη, διατρέχει την πίσω πλευρά του σώματος και καταλήγει στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στο άνω χείλος.



Η yin ενέργεια της γης, η θηλυκή ενέργεια, φροντίζει και αυτή να στέκεται ρωμαλέο και ορθό το σώμα του ανθρώπου, καθώς ξεχύνεται, σε ένα θεμελιώδες επίπεδο ενεργειακής λειτουργίας, στο κανάλι του διακεκριμένου μεσημβρινού Ren Mai, ο οποίος  ξεκινάει επίσης από τη λεκάνη και διατρέχει το σώμα από την μπροστινή τώρα πλευρά.


Αποτέλεσμα εικόνας για du mai ren mai

Καθώς βάζεις την γλώσσα σου στον ουρανίσκο, ενισχύεις την σύνδεση του yin και του yang μέσα σου, σχηματίζεις το κοσμικό σου αυγό, την ασπίδα σου.

                             


Συνδέεις το αρσενικό και το θηλυκό μέσα σου. Ενώνεις την καρδιά με το μυαλό.

Θωρακίζεις την ενέργειά σου.

Το yin και το yang φροντίζουν ο άνθρωπος να είναι ορθός και να αγνατεύει το μονοπάτι που έχει χαράξει η ψυχή του , με απόλυτη ασφάλεια.

Όταν η καρδιά σου συνδέεται με το μυαλό σου, οι επιλογές σου είναι πιο σωστές και συντονισμένες με την ύπαρξη σου.

Τρέφεσαι ακόμα καλύτερα, ενυδατώνεις τον οργανισμό σου πιο σωστά, φροντίζεις συνειδητά για την υγιεινή σου, γυμνάζεσαι, αντιλαμβάνεσαι καλύτερα τις ανάγκες σου, επικοινωνείς με τον εσωτερικό σου θεραπευτή.  

Χαλάρωσε τους ρυθμούς σου, μείνε περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου.

Περιόρισε τις περιττές διαδρομές, τις περιττές σκέψεις, τα περιττά συναισθήματα,  ξεκουράσου λίγο παραπάνω αυτές τις μέρες.

Ελευθέρωσε τις ανησυχίες και τους φόβους σου


Νιώσε πως κάθε σου στιγμή είναι πολύτιμη και απόλαυσέ την.

Σοφία, διάκριση , αγάπη και πίστη ας είναι οι συνοδοιπόροι σου.

Σε βλέπω 

Σε αγαπώ

                          Υποκλίνομαι στην ύπαρξη σου                           

 Shima Rama's Kosmos




Σημείωση : Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις περισσότερα για τους παράδοξους μεσημβρινούς , ρίξε μια ματιά στο παρακάτω σεμινάριο : 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου