Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017


Θεραπευτική  Τεχνική 

" Ενθύμηση της ολότητας της ψυχής " 

  Με τους  ShiRaZ


  Shima Rama & Zirom

Το ανεκδήλωτο, το άπειρο, το αιώνιο, η πρωταρχική σοφία, έχει συνεχώς την ανάγκη να εκδηλωθεί, να γεννηθεί, να γειωθεί.

Ανάμεσα στο ανεκδήλωτο του ουρανού και του εκδηλωμένου της γης, ο θεϊκός σπινθήρας, ο άνθρωπος, ο ενεργός δίαυλος που ενώνει τους δυο κόσμους, καθώς πατά γερά με τα πέλματα στη γη και σηκώνει τα χέρια ψηλά, αγγίζοντας τον ουρανό.

Όταν ο άνθρωπος γεννιέται φέρει μέσα του την κοσμική σοφία, την θεϊκή ισορροπία.


Η θηλυκή και η αρσενική ενέργεια ρέει αβίαστα μέσα του, δημιουργώντας ένα κοσμικό γιν γιανκγ.

Στην Αρχαία Ελληνική καθώς και την Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική το ανθρώπινο σώμα θεωρείται  ένα ενεργειακό σύστημα.

Τα ενεργειακά ποτάμια του ουρανού, κυλούν μέσα από 12 μεσημβρινούς στο σώμα του ανθρώπου και του δίνουν τη δυνατότητα να εκφράσει, να υλοποιήσει τα θεϊκά σχέδια στη γη.

 365 κύρια βελονιστικά σημεία, 12 κύριοι μεσημβρινοί, αντιστοιχούν στους 12 μήνες και τις 365 μέρες του χρόνου, εξασφαλίζοντας έτσι τη συνεχόμενη ροή της ενέργειας από τον ουρανό στη γη.

Καθώς ο άνθρωπος μεγαλώνει, εμπλεκόμενος σε κοινωνικά συστήματα, βιώνοντας συγκεκριμένες καταστάσεις ζωής, σιγά σιγά ξεχνάει και νιώθει πως αποκόβεται από την θεϊκή του φύση.

Νιώθοντας αποκομμένος, άθελά του δημιουργεί μπλοκαρίσματα, στάση, στη ροή της ενέργειάς του.

Στη συνέχεια η στάση της ενέργειας, δημιουργεί ασθένεια (α – σθένεια ) μια που ο άνθρωπος πια δεν διαθέτει το κατάλληλο σθένος για τη ζωή.

Ξεχνάει τη θεϊκότητα του, ξεχνάει τις ίδιες τις επιλογές του, ξεχνάει τους στόχους τους, τους λόγους της ενσάρκωσής του.

Θυμάται πως χρειάζεται να είναι ενωμένος με κάτι, αλλά δεν ξέρει τι.

Αναζητά λοιπόν την ένωση, την ολοκλήρωση του εαυτού, αλλά την αναζητά σε ένα εξωτερικό επίπεδο.

Ψάχνει συνεχώς να βρει έναν άλλο άνθρωπο, με σκοπό να νιώσει την ολοκλήρωση.

Όσο ψάχνει έξω από τον εαυτό του, τόσο περισσότερο μπλοκάρει, τόσο περισσότερο δυστυχεί και κάποιες φορές, α σθενεί .

Η τεχνική ¨ ενθύμησης  ¨ των ShiRaZ έχει στόχο να οδηγήσει τον άνθρωπο στο μονοπάτι της ενθύμησης της ολότητας της δικής του ψυχής.

Με τη βοήθεια του βελονισμού και των πιέσεων σε βελονιστικά σημεία, ανοίγει  ¨ Πύλες ¨ στο υλικό, ψυχικό και πνευματικό επίπεδο του ανθρώπου που το επιθυμεί, με σκοπό να καθαρίσουν τα μπλοκαρίσματα της ενέργειας στα αντίστοιχα πεδία!

Τις Πύλες αυτές θωρακίζουν – προστατεύουν με κρυστάλλους και ορυκτά για να είναι απόλυτα ασφαλής η διαδικασία.

Στη συνέχεια η Shima Rama και ο Zirom ασκούν πιεσοθεραπεία και μάλαξη σε όλο το σώμα του θεραπευόμενου, στοχεύοντας στην αποκατάσταση της ενεργειακής ροής των μεσημβρινών σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξης.

4 χέρια με οδηγό τη θηλυκή και αρσενική ενέργεια , αγγίζουν απαλά, πιέζουν, χαλαρώνουν, τονώνουν,  αφουγκράζονται τις ανάγκες, τα μηνύματα που μεταφέρει το σώμα, η ψυχή και το πνεύμα του θεραπευόμενου, ενεργοποιώντας έναν εσωτερικό αρμονικό χορό, ευτυχίας και ολότητας, καθώς κινούνται χωριστά και στη συνέχεια ενώνονται σαν μια ενιαία δύναμη.

Η συνεδρία ολοκληρώνεται με την τοποθέτηση Hot Stones στην πλάτη του θεραπευόμενου με σκοπό να μείνει η αίσθηση της εσωτερικής ζεστασιάς και ασφάλειας στον θεραπευόμενο, καθώς αισθάνεται πως είναι τυλιγμένος με φως και αγάπη και απόλυτα ασφαλής.


Η συνεδρία διαρκεί περίπου 80 λεπτά, σε συνδυασμό με επιλεγμένα αρώματα, αιθέρια έλαια και μελωδίες.

                            Ομάδα ShiRaZ

Η ομάδα των ShiRaZ  δημιουργήθηκε μετά από ένα πνευματικό κάλεσμα των δυο θεραπευτών που μέχρι εκείνη τη στιγμή διένυαν διαφορετικές, αλλά παράλληλες διαδρομές.

Σε μια ατομική συνεδρία μετά το κάλεσμα, με την βοήθεια της αλχημιστικής φωτιάς, τους αποκαλύφτηκε μια κοινή θεραπευτική διαδρομή, με στόχο την εξισορρόπηση της θηλυκής και της αρσενικής ενέργειας.

Λαμβάνοντας συνεχώς πληροφορίες και καθοδήγηση από ένα κανάλι το οποίου το όνομα είναι ¨ φωτιές της δημιουργίας ¨ ακολουθούν την διαδρομή που ανοίγεται μπροστά τους, με ταπεινότητα, σεβασμό, απέραντη και άνευ όρων αγάπη για τον συνάνθρωπο και την κοσμική δημιουργία!

 «Ωφελέειν και μη βλάπτειν» (Ιπποκράτης 5Ος αιώνας πχ) 



ShiRaZ
                                             
  H Μαρία Shima Rama Μπούσμπουλα είναι σύμβουλος Alpha Chi (Alpha Chi Consultant),ολιστική θεραπεύτρια, πνευματική οδηγός με πρόσβαση και έμπνευση από το 8ο τσάκρα.

Σπούδασε Φυσικοθεραπεία, Παραδοσιακή κινέζικη και Ιπποκρατική ιατρική, εσωτερική αλχημεία - ρεφλεξολογία , βελονισμό, διατροφή ενεργειακές τεχνικές εσωτερικής ανάπτυξης, ενεργειακό Feng Shui σώματος και Μaster ενεργειακό Feng Shui Alpha Chi  (ACC) χώρων.
Διδάσκει στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και  Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής.

Ο Χάρης Zirom Καρβούνης είναι Δάσκαλος του Usui Reiki και Κρυσταλλοθεραπευτής.
Ειδικεύεται στην Ενεργειακή - Θεραπευτική Μάλαξη καθώς και τον καθαρισμό και την ενεργοποίηση ορυκτών και χώρων.
Σπούδασε Παραδοσιακή Κινέζικη και Ιπποκρατική  Ιατρική, Βελονισμό και Διατροφή.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου