Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017



           Ομαδικές συνεδρίες με τους ShiRaZ

Οι ShiRaZ σας προσκαλούν σε μια ομαδική συνεδρία, με σκοπό το κλείσιμο των κύκλων της ζωής που απαιτούνται, ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες για νέα ανοίγματα και προσωπική ανάπτυξη στη ζωή του καθενός.

Είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή, να ξεκαθαρίσουμε το πεδίο μας από παλιές ενέργειες και να ανοίξουμε χώρο για νέες!

Κρατάμε στην καρδιά μας όλα αυτά που πετύχαμε μέχρι τώρα και αποδεσμεύουμε με αγάπη όλα αυτά που δεν χρειαζόμαστε πια.

Διαχείριση της απώλειας και της αφθονίας …

Για όσους νιώθουν πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο της ύπαρξης τους … στην υλοποίηση των ονείρων …

Ξεκινάμε με μια σύντομη ανάλυση της βασικής θεωρίας των 5 στοιχείων της παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής και εστιάσουμε στο στοιχείο μέταλλο,  μια που το μέταλλο ανήκει στην συγκεκριμένη εποχή, το φθινόπωρο.

Η κύρια ιδιότητα του στοιχείου του μετάλλου είναι το κλείσιμο των κύκλων. Το τέλος μιας περιόδου, γενικά το τέλος. Βάζουμε μια τελεία, σε όσα ζήσαμε μέχρι τώρα και ξεκινάμε με αγάπη έναν νέο κύκλο ζωής, εμπνευσμένο από τα όνειρά μας και εμπλουτισμένο με τους καρπούς των προηγούμενων εμπειριών μας.

Στην αρχή της συνεδρίας, η  Shima Rama και ο Zirom, ενώνουν πάνω από την αλχημιστική φωτιά τις ενέργειες τους και έτσι, η θηλυκή και αρσενική ενέργεια ενωμένη, απλώνεται σαν πέπλο προστασίας και τυλίγει κάθε θεραπευόμενο ξεχωριστά.

Στη συνέχεια, η ομάδα μπαίνει σε θέση χαλάρωσης ( savasana ) και τοποθετούνται βελόνες και κρύσταλλοι.
Οι βελόνες διευκολύνουν την αποβολή όλων αυτών που είναι η ώρα να αποχωριστούμε με αγάπη, ενώ ταυτόχρονα οι κρύσταλλοι ενισχύουν και προστατεύουν την διαδικασία.

Ακολουθεί καθοδηγούμενος διαλογισμός, με σκοπό το κλείσιμο  των κύκλων.

Κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, ο κάθε θεραπευόμενος, παίρνει  προσωπικά μηνύματα από τον κρύσταλλο που τον έχει επιλέξει στην συγκεκριμένη συνεδρία.

Στο τέλος του διαλογισμού, η ομάδα μοιράζεται την εμπειρία της.

Η συνεδρία ολοκληρώνεται, με προσωπικά μηνύματα και καθοδήγηση για το εδώ και το τώρα, από τις ενεργειακές κάρτες Akasha Chakra Essences.

Κάθε Τετάρτη στην Αθήνα, στο Μαρούσι 8 - 10 μμ

Σάββατο 2/12/2017  στη Θεσσαλονίκη 

Ομάδα ShiRaZ

Η ομάδα των ShiRaZ  δημιουργήθηκε μετά από ένα πνευματικό κάλεσμα των δυο θεραπευτών που μέχρι εκείνη τη στιγμή διένυαν διαφορετικές, αλλά παράλληλες διαδρομές.

Σε μια ατομική συνεδρία μετά το κάλεσμα, με την βοήθεια της αλχημιστικής φωτιάς, τους αποκαλύφτηκε μια κοινή θεραπευτική διαδρομή, με στόχο την εξισορρόπηση της θηλυκής και της αρσενικής ενέργειας.

Λαμβάνοντας συνεχώς πληροφορίες και καθοδήγηση από ένα κανάλι το οποίου το όνομα είναι ¨ φωτιές της δημιουργίας ¨ ακολουθούν την διαδρομή που ανοίγεται μπροστά τους, με ταπεινότητα, σεβασμό, απέραντη και άνευ όρων αγάπη για τον συνάνθρωπο και την κοσμική δημιουργία!

 «Ωφελέειν και μη βλάπτειν» (Ιπποκράτης 5Ος αιώνας πχ)

                                                ShiRaZ


Μαρία Shima Rama Μπούσμπουλα είναι σύμβουλος Alpha Chi (Alpha Chi Consultant),ολιστική θεραπεύτρια, πνευματική οδηγός με πρόσβαση και έμπνευση από το 8ο τσάκρα.

Σπούδασε Φυσικοθεραπεία, Παραδοσιακή κινέζικη και Ιπποκρατική ιατρική, εσωτερική αλχημεία - ρεφλεξολογία , βελονισμό, διατροφή ενεργειακές τεχνικές εσωτερικής ανάπτυξης, ενεργειακό Feng Shui σώματος και Μaster ενεργειακό Feng Shui Alpha Chi  (ACC) χώρων.
Διδάσκει στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και  Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής.

Ο Χάρης Zirom Καρβούνης είναι Δάσκαλος του Usui Reiki και Κρυσταλλοθεραπευτής.
Ειδικεύεται στην Ενεργειακή - Θεραπευτική Μάλαξη καθώς και τον καθαρισμό και την ενεργοποίηση ορυκτών και χώρων.
Σπούδασε Παραδοσιακή Κινέζικη και Ιπποκρατική  Ιατρική, Βελονισμό και Διατροφή.                                                    

Φωτογραφικό υλικό από προηγούμενες συνεδρίες

Εφηβική ομάδα ShiRaZ



Ομάδα ενηλίκων Aθήνας ShiRaZ








Ομάδα ενηλίκων Θεσσαλονίκης ShiRaZ

                



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου